3 fina stränder i Phuket

Planerar du semester i Phuket? Det finns flera fina stränder runt Phuket och öarna utanför. Svenska Dagbladet tipsar under sektionen Reseexperten om 3 sköna stränder som inte är alltför folktäta. Du kan läsa hela artikeln här.

Här är lite information om stränderna.

Khao Khard

Khao Khard är en riktigt fin strand där det oftast inte är så mycket folk (för att vara på Phuket). Detta är en strand för alla som vill ta det lugnt. Stranden är bländande vit, men på havsbottnen finns stenar bland sanden så ta med badskor. Ni måste hålla koll på tidvattnet, för det går inte alltid att bada här.

Nai Yang

En annan bra strand för den som vill komma undan de största turisthorderna är Nai Yang. Här finns bra restauranger och boende intill den breda stranden. Flygplatsen ligger ganska nära vilket stör lugnet något.

Surin Beach

Den kilometer långa stranden Surin Beach som av många anses vara en av Phukets finaste stränder. Här ligger inga hotell, men det finns flera små restauranger samt solstolar till uthyrning. Vit sand, men stranden är inte så långrunt. Ibland kan det förekomma lömska underströmmar.

This entry was posted in Phuket. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>